Szállítópályák, szerelősorok, egyedi gépek, ipartechnikai alkatrészek   Adatvédelmi nyilatkozat

2500, Esztergom, Dobozi M. utca 20.  |   +36 20 363-8072   |

Cégtörténet

 

Az Albelt Kft. 1996-ban alakult, és az elmúlt tíz évben a hajtástechnika jelentős szereplője lett. Partnereink igényéhez alkalmazkodva szállítóberendezések és egyedi gépek gyártását tűztük ki célul, beindítottuk gépgyártó üzletágunkat. A komplett szállítóberendezések tervezésében és kivitelezésében többéves tapasztalatra és kiváló referenciákra támaszkodhatunk. Szakembereink átfogó ismerete segíti a szállítórendszerek tervezését és kivitelezését. Mindemellett cégünk számos esetben nyújtott és nyújt segítséget szakmai kérdésekben tanácsadással.

Üzletpolitikánk fontos részét képezi, hogy partnereinknek átfogó megoldásokat nyújtsunk. Kiépített partneri kapcsolataink révén lehetőségünk van arra, nem csupán a feladat gépészeti részét vállaljuk el, hanem például az elektromos rendszer tervezését és kivitelezését.

Az általunk gyártott berendezések kivitelükben teljes mértékben alkalmazkodnak a felhasználási hely által támasztott elvárásokhoz. Az alkalmazott anyagok, a felületkezelés módja, a hajtás kialakítása széles körűen változtatható ennek érdekében.

 

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, amennyiben vállalkozásának szüksége van az általunk gyártott berendezések valamelyikére, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Értékelés:
(0 szavazat)
Megjelent: 2173 alkalommal